Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

1. Generalitati

 

1.1. Numita in continuare SC PRO AUTO SRL, si persoana fizica care lanseaza o comanda folosind platforma site-ului www.proautogroup.ro sau prin alte modalitati mentionate in mod expres in cuprinsul prezentului contract si care achizitioneaza produsele comercializate de SC PRO AUTO SRL, denumit in continuare client. 

1.2. Acestea constituie cadrul in care se desfasoara relatiile contractuale intre parti, iar clientul a luat cunostinta de ele prin citirea si acceptarea lor la momentul inregistrarii ca utilizator pe site-ul www.proautogroup.ro. 

 

2. Definitii

 

2.1. Urmatorii termeni vor avea in cuprinsul prezentului contract sensurile mentionate mai jos: 

a. SITE / DOMENIU- toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric; 

b. CONTINUT - continutul site-ului, precum si al oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre www.proautogroup.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, precum si orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al www.proautogroup.ro UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de www.proautogroup.ro intr-o anumita perioada; 

c. SERVICIU - serviciul de comert electronic desfasurat de www.proautogroup.ro exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace electronice, dar si prin alte mijloace de comunicare la distanta (de ex. telefonic). 

d. UTILIZATOR - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau in baza unui acord de utilizare intre SC PRO AUTO SRL si aceasta; 

e. CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU. 

f. CLIENT - Persoana fizica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre www.proautogroup.ro si acesta, care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de www.proautogroup.ro si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI; 

g. CONSUMATOR - orice persoana fizica sau grup de persoane constituite in asociatii, care actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale; 

h. DOCUMENT – prezentul document intitulat Termeni si Conditii de vanzare-cumparare; 

i. BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre www.proautogroup.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea SC PRO AUTO SRL cu referire la informatiile continute de acesta; 

j. TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre SC PRO AUTO SRL catre Client indiferent de modalitatea de livrare; 

k. CONTRACT LA DISTANTA - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre SC PRO AUTO SRL si un client,persoana fizica , in cadrul sistemului de vanzare organizat de SC PRO AUTO SRL, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta. 

 

3. Obiectul contractului

 

3.1. Prezentele clauze comerciale sunt aplicabile tuturor operatiunilor de vanzare / cumparare de bunuri incheiate la distanta si realizate prin intermediul modalitatilor mentionate in cuprinsul acestui Document intre persoane fizice si firma noastra. 

3.2. Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare a site-ului / continutului / serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu a incheiat cu SC PRO AUTO SRL un alt contract distinct, care se va aplica cu prioritate. 

3.3. La momentul inregistrarii, fiecare Utilizator are obligatia de a citi prezentele clauze. Numai persoanele care isi dau acordul in mod expres pot dobandi calitatea de Utilizatori si/sau Clienti ai SC PRO AUTO SRL 

 

4. Conditii generale de folosire a site-ului / serviciului

 

4.1. Accesul la SERVICIU se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.proautogroup.ro. 

4.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele clauze, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate. 

4.3. Prin folosirea site-ului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din aceasta activitate. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, serviciului, SC PRO AUTO SRL sau oricarui tert cu care SC PRO AUTO SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare. 

4.4. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document: 

4.4.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de SC PRO AUTO SRL prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea SC PRO AUTO SRL de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nici o garantie ulterioara din partea SC PRO AUTO SRL. 

4.4.2. SC PRO AUTO SRL va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese. 

4.5. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment. 

4.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 4.4 si/sau 4.5, acesta poate sa contacteze SC PRO AUTO SRL, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la SC PRO AUTO SRL destinate acestui scop. 

4.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SC PRO AUTO SRL. 

4.8. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SC PRO AUTO SRL si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, SC PRO AUTO SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese. 

4.9. SC PRO AUTO SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila. 

4.10. SC PRO AUTO SRL nu este raspunzatoare fata de Utilizatori sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului. 

4.11. SC PRO AUTO SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a Site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest Site si nu au caracter retroactiv. 

4.12. SC PRO AUTO SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Site-ului/structurii acestuia/serviciilor oferite, inclusiv modificari ce ar putea afecta Site-ul si/sau orice parte a continutului Site-ului fara notificare prealabila a Utilizatorilor. 

4.13. SC PRO AUTO SRL isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. 

 

5. Continutul

 

5.1. Continutul informativ/imagistic prezentat pe site-ul SC PRO AUTO SRL este proprietatea intelectuala a SC PRO AUTO SRL. 

5.2. Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de SC PRO AUTO SRL, folosirea continutului sau a oricarei parti din acesta in afara site-ului SC PRO AUTO SRL, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SC PRO AUTO SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al SC PRO AUTO SRL. 

5.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului Document, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SC PRO AUTO SRL si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea SC PRO AUTO SRL cu referire la acel continut. 

5.4. Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu alte prevederi ale documentului. 

5.5. In cazul in care SC PRO AUTO SRL confera Clientului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor parti din continut definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista, si nu reprezinta un angajament contractual din partea SC PRO AUTO SRL pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare. 

5.6. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SC PRO AUTO SRL si/sau al unui angajat al SC PRO AUTO SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut. 

5.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa. 

5.8. Produsele comercializate prin intermediul www.proautogroup.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului (daca piesa se livreaza in ambalaj) si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice, nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nicio notificare in prealabil.

5.9. Produsele comercializate prin site, sunt piese de origine sau interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat pentru durata medie de utilizare a pieselor de folosinta indelungata este conform specificatiilor tehnice ale producatorului, dar nu mai mult de 24 luni de la data inscrisa pe factura de vanzare.

 

6. Date de contact

 

6.1. SC PRO AUTO SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator. 

6.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite SC PRO AUTO SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloace electronice. 

6.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea SC PRO AUTO SRL de a contacta Utilizatorul sau Clientul. 

6.4. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate SC PRO AUTO SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si SC PRO AUTO SRL, Utilizatorul/Clientul consimtind astfel sa primeasca notificarile din partea SC PRO AUTO SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. 

6.5. SC PRO AUTO SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc). 

 

7. Politica de vanzare online

 

7.1. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului. 

7.2. Accesul la serviciu este permis oricarui Utilizator care poseda sau isi creeaza un cont, primind un nume de utilizator (Username) si stabilindu-si o parola. 

7.3. Parola fiecarui Utilizator este confidentiala, netransmisibila iar utilizarea parolei de catre o alta persoana decat cea autorizata conduce la anularea accesului in pagina. Fiecare Utilizator este raspunzator de utilizarea inregistrarii sale. 

7.4. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la contul sau. 

7.5. Fiecare Utilizator va sesiza SC PRO AUTO SRL in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii sale. SC PRO AUTO SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre Utilizatori. In cazul in care se constata utilizarea contului unui Utilizator de catre alte persoane, SC PRO AUTO SRL isi rezerva dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul respectiv si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a Bazei de date. 

7.6. SC PRO AUTO SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul Utilizatorului / Clientului la serviciu, in functie de comportamentul acestuia fata de SC PRO AUTO SRL, precum si in situatii in care Utilizatorul foloseste pe site sau in comunicarile cu SC PRO AUTO SRL un limbaj neadecvat ori produce un prejudiciu material sau de imagine SC PRO AUTO SRL sau partenerilor sai. 

7.7. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti. In situatia in care se descopera un asemenea fapt, SC PRO AUTO SRL isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu. De asemenea, in aceasta situatie clientul/clientii care folosesc impreuna un singur cont nu vor mai putea beneficia de ofertele speciale ale SC PRO AUTO SRL. 

7.8. In cazul in care un client a emis o comanda pe care nu a ridicat-o sau a anulat-o, SC PRO AUTO SRL isi rezerva dreptul de a bloca contul acelui client, fara notificare prealabila. 

 

8. Produsele comercializate de SC PRO AUTO SRL

 

8.1. Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.proautogroup.ro sunt produse noi, in ambalajul SC PRO AUTO SRL si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC PRO AUTO SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a SC PRO AUTO SRL sau in cazul in care intevin alte probleme care impiedica SC PRO AUTO SRL sa onoreze comanda. 

8.2. Preturile prezentate includ TVA (care la acest moment este de 24% din valoarea produsului) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. 

8.3. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consilierul clienti SC PRO AUTO SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. 

8.4. SC PRO AUTO SRL nu ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia SC PRO AUTO SRL de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document. 

8.5. Fotografiile produselor au caracter informativ.Acestea nu au valoare contractuala.Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.

8.6. Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.proautogroup.ro NU vor fi livrate in ambalajele originale. 

 

9. Politica de returnare a produselor

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. În cazul in care doriti să returnati un produs, va rugam sa ne instiintati în scris la folsind formularul de Contact

In maxim 30 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra sau prin mandat postal.

Cheltuielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de catre cumparator si se vor scadea din suma de returnat. Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie in original. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente.

Piesele de folosinta indelungata sunt:

ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi, conform legii.

Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factuta de vanzare.

Vanzatorul este exonerat de raspundere privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

 • piesa nu a fost cumparata de la www.proautogroup.ro;
 • piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat de RAR sau de producatorul autovehiculului;
 • piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
 • piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului;
 • piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit;
 • piesa s-a uzat sau deteriorat datorita suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarea reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator;
 • autoturismul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competii sportive, taximetrie, distributie etc);
 • autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
 • piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari;
 • piesele prezinta o uzura normala.
 • Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:
 • copie dupa factura de achizitie , bonul sau chitanta cu care a fost cumparata piesa; dovada montarii intr-un service autorizat R.A.R (deviz de montaj) si documentele fiscale aferente;
 • copia fata-verso dupa autorizatia R.A.R a serviceului in care s-a facut montajul.
 • nota de constatare emisa de catre un serviciu autorizat prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea, semnata de seful de unitate;
 • copia dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului.
 • piesa trebuie sa fie in ambalajul original

NU etichetati ambalajul original, împachetati separat! NU puneti coletul cu ramburs!

Etichetati coletul cu destinatar astfel: SC PRO AUTO SRL, Adresa: Calea Văcărești Nr. 278, Bl. 68, Sc. A, Parter, Sect 4 București

Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 5 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, insotite de toate documentele enumerate mai sus.

In cazul in care reclamatia a fost justificata vanzatorul se obliga la inlocuirea produsului in terment de 14 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de vanzator.

In cazuri speciale cand partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.

Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea in culpa. Nu se acorda termenul de 24 de luni la urmatoarele categorii de piese:

- filtre (de ulei, aer, combustibil), becuri, stergatoare de parbriz, burdufe, bujii de aprindere si incandescente, garnituri metaloplastice si simeringuri, curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere.

 

Alte conditii:

 

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, in maximum 1 zile de la livrare. Nu se admit la retur piesele cu ambalaj deteriorat si lipsite de accesoriile originale, piesele care au fost deja montate.

Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare cu conditia de a intocmi procesul verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat ce se poate descarca de aici , in termen de 24 de ore de la livrare, insa va anunta vanzatorul in termen de 3 ore de la preluarea marfii. Nu se accepta returnarea marfii livrate dupa acest termen.

Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care vanzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei. Nu se accepta la retur marfa vanduta cu promotie, marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel: de la client catre SC PRO AUTO SRL - plata va fi efectuata de catre client; de la SC PRO AUTO SRL catre client - plata va fi suportata de catre noi.

Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.

Garantia acopera cel mult valuarea integrala a produsului reclamat. Indiferent de modalitatea de livrare cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Receptia marfurilor vandute se face la sediul cumparatorului. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate.

Unele piese de schimb sunt cu valoare de garantie. In momentul livrarii piesei se factureaza piesa noua impreuna cu valoare de garantie.

Conditii de returnare:

Piesa inlocuita sa fie curata fara urme de ulei, sa prezinte doar urme de uzura functionala fara urme de lovituri, sa nu lipseasca subansamble din ea si sa fie ambalata in ambalajul original in care s-a livrat piesa noua, cu codul furnizorului pe cutie. Piesa inlocuita sa fie trimisa inapoi in termen max. 4 zile lucratoare iar dupa verificarea integritatii piesei, va fi stornata valoarea de garantie.Daca una din conditiile de returnare de mai sus nu este indeplinita valoarea de garantie ramane facturata si nu se va storna.

ATENTIE! exista posibilitatea ca piesa sa fie reconditionata de fabricant, oferindu-se aceeasi garantie si calitate.

Piese care se pot incadra in categoria de mai sus: casete de directie, pompe servodirectie, electromotoare, alternatoare, etriere, planetare, alte piese.

ATENTIE! Se va percepe suplimentar o taxa de transport in valoare de 30 Lei doar pentru utilizatorii care au refuzat sau nu au ridicat anterior o comanda fiind notificati in prealabil!